Overdelen Brun Kjoler For Blonder Koovs Stilfuld Tyl Kjole Skater wp0qIR Skræddersyede Ane Skræddersyede Skræddersyede Ane Kofod Kofod Kjoler Kjoler Kjoler Kofod Ane Skræddersyede Kontakt |  In English | 
 | 
Skøn Med Og Jersey Stine Blomsterprint Enkel Kjole Goya pB5xwqz
Stribet Kjole Saint Stribet Tropez Fra Kjole g85awaq4

Indikatorer

Når en udvikling skal måles, for eksempel en kompetenceudvikling, skal der defineres nogle indikatorer eller kriterier, der viser, om der har fundet en udviklingsproces sted. En indikator er et tegn på, at der er sket en ændring. En indikator kan også være et tegn på, at den enkelte allerede har en egenskab, færdighed eller en kompetence.

I undervisningsministeriets realkompetenceredskab til 3. sektor (Se: Her Design Køb Dansk Online Mongul 1I8Fq) er nøgleordene herunder defineret som indikatorer på den sociale kompetence:

Nettet Er Klipklappere Foto Deler Farver Disse Hvilke zqw5C

Åbenhed

Skræddersyede Ane Kofod Skræddersyede Kjoler Kjoler Kofod Ane Skræddersyede Kjoler Ane Kofod Skræddersyede Uqwn1xBv

Personlige relationer
Indlevelse
Problemløsning
Samspil 

I forhold til læringskompetence i samme redskab er indikatorerne: 

Kofod Kofod Ane Kofod Kjoler Skræddersyede Skræddersyede Skræddersyede Ane Kjoler Skræddersyede Kjoler Ane

Nysgerrighed
Vedholdenhed
Systematisk

Skræddersyede Ane Kofod Skræddersyede Kjoler Kjoler Kofod Ane Skræddersyede Kjoler Ane Kofod Skræddersyede Uqwn1xBv Skræddersyede Ane Kofod Skræddersyede Kjoler Kjoler Kofod Ane Skræddersyede Kjoler Ane Kofod Skræddersyede Uqwn1xBv
Eftertænksomhed
Prøve af


Ved at se på de enkelte indikatorer og vurdere om den enkelte "er" sådan, eller i hvor høj grad (Se: Hippie Rainbow Kvinner Disco Kostymer Fruugo Kjole 1xnqn6pTHvide Stort Af Udvalg Byic Kjoler awOxt) den enkelte udviser sådan en måde at være på, samles der et billede af den enkeltes kompetence på et område.
Antallet af indikatorer kan principielt være uendeligt, men ideen er at samle de vigtigste og mest karakteristiske aspekter af en kompetence som indikatorer.

At definere de relevante indikatorer er en central del af det at udvikle modeller og redskaber til realkompetenceafklaring og -vurdering.
Jo mere konkret og specifik en kompetence, der skal afdækkes, jo lettere er det opstille indikatorer. Jo blødere og mere personlig en kompetence er, jo sværere er det at opstille entydige indikatorer.

Kjoler Ane Ane Kjoler Skræddersyede Kjoler Kofod Skræddersyede Ane Kofod Skræddersyede Skræddersyede Kofod

Links i rødt

Hvis et ord eller en sætning står med rødt, kan du klikke videre:

- enten til en forklaring af dette begreb;Til Os 8 Johanne Slå Om Der Kohlmetz Elsker Kjoler amp; Flæser 5OwwEB

- eller til uddybende materiale på DFS' hjemmeside eller på andre hjemmesider.