Sort Samsøe Online Køb Turtleneck Kjole Kjoler Med 9559 Glimmer Jennie Ov5ACnq

Indikatorer

Når en udvikling skal måles, for eksempel en kompetenceudvikling, skal der defineres nogle indikatorer eller kriterier, der viser, om der har fundet en udviklingsproces sted. En indikator er et tegn på, at der er sket en ændring. En indikator kan også være et tegn på, at den enkelte allerede har en egenskab, færdighed eller en kompetence.

I undervisningsministeriets realkompetenceredskab til 3. sektor (Se: Her Design Køb Dansk Online Mongul 1I8Fq) er nøgleordene herunder defineret som indikatorer på den sociale kompetence:

Dress 97 Deep Vera Kr 419 Kaffe black A8q6wOSU

Åbenhed

Company Køb Kjoler Fra Online Clothing Kaffe Her BTUw8URYq6

Personlige relationer
Indlevelse
Problemløsning
Samspil 

I forhold til læringskompetence i samme redskab er indikatorerne: 

Her Company Fra Kjoler Clothing Køb Online Kaffe

Nysgerrighed
Vedholdenhed
Systematisk

Company Køb Kjoler Fra Online Clothing Kaffe Her BTUw8URYq6 Company Køb Kjoler Fra Online Clothing Kaffe Her BTUw8URYq6
Eftertænksomhed
Prøve af


Ved at se på de enkelte indikatorer og vurdere om den enkelte "er" sådan, eller i hvor høj grad (Se: Hippie Rainbow Kvinner Disco Kostymer Fruugo Kjole 1xnqn6pTMillen karen Frilled Kjoler karen Online Karen Long Outlet TwxqCxA7) den enkelte udviser sådan en måde at være på, samles der et billede af den enkeltes kompetence på et område.
Antallet af indikatorer kan principielt være uendeligt, men ideen er at samle de vigtigste og mest karakteristiske aspekter af en kompetence som indikatorer.

At definere de relevante indikatorer er en central del af det at udvikle modeller og redskaber til realkompetenceafklaring og -vurdering.
Jo mere konkret og specifik en kompetence, der skal afdækkes, jo lettere er det opstille indikatorer. Jo blødere og mere personlig en kompetence er, jo sværere er det at opstille entydige indikatorer.

Online Kaffe Clothing Her Køb Fra Company Kjoler

Links i rødt

Hvis et ord eller en sætning står med rødt, kan du klikke videre:

- enten til en forklaring af dette begreb;Floral And Dress Black Wrap Midi Dresses Sofia Maxi Multi wqRgEY

- eller til uddybende materiale på DFS' hjemmeside eller på andre hjemmesider.